woensdag 3 april 2013

Wat vinden jongens nu echt aantrekkelijk?

Daar is 'ie dan, de veelgestelde vraag. Wat vinden jongens nu echt aantrekkelijk aan een meisje?
Want ja, je wilt natuurlijk maar al te graag weten waar jouw droomprins een zwak voor heeft...

Allereerst een cliché; wees jezelf.
Maar echt, geloof me, het is waar! Het draait allemaal om wie je bent, en de manier waarop je dat uitstraalt. Blijf wie je bent! Ga niet veranderen voor die ene jongen, omdat je denkt dat hij je wèl ziet staan wanneer je jezelf net zo gaat gedragen als je vriendin, die in jouw ogen alle leuke jongens achter zich aan heeft omdat ze nu eenmaal net wat bijdehanter is dan jij. 

Wat jongens ook erg belangrijk vinden is vertrouwen en eerlijkheid. Wees eerlijk tegen hem, lieg niet over bepaalde dingen. Ook niet over dingen waar je je voor schaamt. 
Natuurlijk hoef op je eerste date niet al je slechte eigenschappen te benoemen, of je absurde gewoontes uit de doeken te doen. Daar komt hij namelijk vanzelf wel achter! :)
Zorg ervoor dat je te vertrouwen bent. Jongens vinden het fijn om te weten dat hun geheimen veilig zijn bij jou. Als jullie elkaar kunnen vertrouwen, maakt dat de band die jullie hebben ook steeds hechter.

Spontaniteit, daar houden jongens van (en anderen in je omgeving trouwens ook!). Wees open, en zoek contact met mensen. Wees niet bang om een gesprek te beginnen, of iemand te groeten in de gang op school. Je zult merken dat zo'n spontane actie een boost aan je zelfvertrouwen geeft! En laten jongens nu net van (niet té) zelfverzekerde meisjes houden! :)

De glimlach. Lach, en de wereld lacht je toe! Het maakt je niet alleen aantrekkelijker, maar doordat je hersenen reageren op de 'feelgoodstofjes' die je aanmaakt tijdens het lachen, krijg je er zelf ook nog een beter gevoel van!

En als laatste, natuurlijk, hoe kon het ook anders; je uiterlijk.
Zoals je daarnet gelezen hebt, is het belangrijk dat je bij jezelf blijft. Verander je kledingstijl niet, omdat je er niet helemaal zeker van bent of jouw kleding je lover niet aanstaat.
Het belangrijkste is dat je er verzorgd uitziet. Verzorgde kleding, die goed bij je figuur past (klik hier om te kijken welke kleding bij jouw figuur past) is belangrijk. Ook je haar speelt in dit geheel een grote rol. Verzorg je haar, zodat het er gezond en mooi uitziet.
En niet alleen je haar moet gezond zijn natuurlijk! Er mooi uitzien begint namelijk met het goed verzorgen en onderhouden van je lichaam!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten