donderdag 16 mei 2013

Zomerkapsels

Het is weer bijna zomer! Ook al zou je dat niet zeggen als je naar buiten kijkt... Maar toch ga ik een stukje over zomerkapsels schrijven, zodat je alvast een beetje kunt oefenen! :)
Wist je dat zelfvertrouwen begint met een mooi kapsel?

Halfvast zomerkapsel

Een erg leuk, makkelijk en mooi zomerkapsel is een kapsel waarbij je haar halfvast zit. Maak je haar vast met een klipje, schuifspeldjes of een elastiekje. Een strikje is ook erg leuk! 

De zijscheiding

Een zijscheiding is heel veelzijdig, het is stijlvol maar ook heel casual als je een 'net-van-het-strand' kapsel maakt. Een zijscheiding staat ook heel mooi als je je haar vast draagt. 

Een zomerkapsel met slag 

Slag in je haar staat heel mooi, zeker in de zomer. Dit doe je door een knot te maken in een klein beetje nat haar, vlak voordat je gaat slapen. Let op! Je moet wel een goed conditioner hebben gebruikt, anders heb je kans op pluis- of kroeshaar. Als je wakker wordt, haal je de knot uit je haar en schud je het een beetje los met je vingers. Niet kammen! Dit veroorzaakt haar dat gaat pluizen. Je kunt het natuurlijk ook gewoon met de krultang doen, maar dat is niet zo goed voor je haar. 

Gevlochten haar 

Het ideale zomerkapsel is natuurlijk gevlochten haar, de vlecht houdt het haar uit je gezicht en beschermt je haar tegen de zon! Je kan heel veel verschillende soorten vlechten maken, dat is het leuke aan gevlochten haar. Niet een kapsel ziet er hetzelfde uit! 
En nog iets belangrijks, het ziet er hartstikke leuk uit en het is niet moeilijk om te maken! 


Strandhaar met een sjaaltje

Een kapsel met een sjaaltje is helemaal terug van weggeweest! Deze zomer kan je je sjaaltje ook in je haar dragen. Als haarband of gewoon om je haar te beschermen tegen de zon. Een superzomers strandkapsel! 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten